Contact

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u een afspraak maken met onze tandartsen? Via onderstaande manieren kunt u snel met ons in contact komen. Ook treft u hier de meest gestelde vragen en antwoorden, voor uw gemak.

Voor spoedgevallen tijdens kantoortijden kunt u bellen met telefoonnummer: 0524 53 19 93

Buiten kantoortijden is de spoeddienst voor dringende zaken die beslist niet tot de volgende dag kunnen wachten centraal geregeld via telefoonnummer: 0900 15 15

Veelgestelde vragen én antwoorden

Mijn tand/kies is gebroken, kan ik snel geholpen worden?
Voor afgebroken tanden en kiezen staan onze tandartsen uiteraard voor u klaar. U kunt ons bellen via 0524 53 19 93 voor een snelle afspraak. Meestal is dit nog dezelfde dag of binnen enkele dagen, afhankelijk van de hoeveelheid last die u heeft.
Er is iets echt mis met mijn gebit, hoe snel kunt u helpen?
Wanneer u echt dringend hulp nodig heeft, staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Denk aan zeer ernstige spoedeisende zaken m.b.t. uw gebit. U kunt ons hiervoor gewoon op elk moment van de dag bellen, ook midden in de nacht of in het weekend.
Nemen jullie nog nieuwe patiënten aan?

Ons patiëntenbestand zit momenteel redelijk vol, maar we proberen u uiteraard te helpen.

In oktober hebben we beperkt plaats gemaakt voor enkele nieuwe aanmeldingen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kunnen jullie mij helpen met een beugel?
Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van beugels en kunnen u dus helpen met de best mogelijke opties voor uw gebit.

Stuur een bericht

Algemene contact informatie

0524 53 19 93

info@tandartsschoonebeek.nl

Europaweg 105-G, 7761 AB, Schoonebeek

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 08:00-1200 en 13:00-17:00.
Op vrijdag is de praktijk tussen 08:00-15:00 geopend.

Wij zijn tussen 08:30-11:30 telefonisch bereikbaar op 

0524 – 53 19 93

Als u ons belt buiten de openingstijden staat de dan dienstdoende tandarts en diens spoednummer op het bandje. U dient zich ervan bewust te zijn dat de spoeddienst uitsluitend bedoeld is voor zeer spoedeisende zaken die beslist niet op reguliere tijden behandeld hadden kunnen worden zoals ongevallen of nabloedingen of afwezigheid van uw eigen tandarts bij problemen overdag.

Voor de indeling en actuele dienstdoende tandarts kunt u bellen of de lokale kranten raadplegen. Tijdens de weekenddiensten worden geen nieuwe patiënten aangenomen.

U moet zich voor de weekenddienst legitimeren en uw zorgpas meenemen. U kunt bij ons pinnen, tijdens de weekenddienst is betalen op rekening niet mogelijk.

Uw gebit is onze missie

Ons team staat voor u klaar om u te helpen met uw gebit.

0524 - 53 19 93

info@tandartsschoonebeek.nl

Europaweg 105-G, 7761 AB Schoonebeek